Odjelu dnevne bolnice isporučen abdominalni ultrazvuk

U prostorijama Opće bolnice Pula, nastavlja se isporuka visokokvalitetne medicinske opreme. Nakon prošlomjesečnih isporuka različite endoskopske opreme, isporučen je višenamjenski sustav za ultrazvučno snimanje koji može biti primijenjen u različitim granama medicine.
Njegov ergonomski dizajn između ostalog, omogućuje praktičnost i mobilnost i kao takav lako se uklapa u uske prostore posebice ispunjene različitom medicinskom opremom koja se nalazi u sobama pacijenata. Za vrijeme medicinskog pregleda, LOGIQ S8 R3 abdominalni ultrazvuk, pružit će mogućnost upravljanja različitim dijagnostičkim zapisom koji putem „GE Healhcare“ izvješća pridonijet će poboljšanju samog tijeka rada te protočnosti analize pregleda unutar različitih odjela zdravstvene ustanove.
Isporučena oprema u vrijednosti od 623.550,00 kuna s PDV-om, financirana je bespovratnim sredstvima putem Europskog projekta „Ulaganje u dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju Opće bolnice Pula KK.08.1.2.03.0013“ u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.” iz Europskog fonda za regionalni razvoj.