Održana završna konferencija za medije povodom završetka EU projekta „Ulaganje u dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju Opće bolnice Pula KK.08.1.2.03.0013“

U prostorima dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije nove Opće bolnice Pula u ponedjeljak 30.12.2019. godine, konferencijom za medije obilježen je završetak svih projektnih aktivnosti europskog projekta „Ulaganje u dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju Opće bolnice Pula KK.08.1.2.03.0013“. Ravnateljica doc. dr.sc. Irena Hrstić, dr.med., održala je kratku prezentaciju pred uvaženim gostima te predstavnicima medija u kojoj je prezentirala ostvarene značajke projekta, u dobavljenoj medicinskoj opremi te u financijskom ekvivalentu iste. Prisutnima obratili su se Fabrizio Radin, zamjenik župana Istarske županije te državni tajnik u Ministarstvu zdravstva prim. Željko Plazonić, dr.med., koji su pohvalili aktivnosti projektnog tima te su izrazili svoje veliko oduševljenje na postignutim rezultatima.

Sve projektne aktivnosti koje su imale za cilj opremanje suvremenom medicinskom opremom prostore dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije nove Opće bolnice Pula, predstavljaju lijepu uvertiru za Novu 2020. godinu, kako za građane tako i za medicinsko osoblje.

Projektni tim Opće bolnice Pula zahvaljuje se na suradnji medicinskom i ne medicinskom osoblju, svim medijima na redovitom praćenju projektnih aktivnosti,  uz uvjerenje kako će predmetni projekt također djelovati kao dodatni poticaj između sadašnjih te budućih korisnika europskih sredstava svih sudionika na tržištu.

LINKOVI:

Službeno priopćenje za javnost dostupno je putem ovog linka

Prilozi Glasa Istre i La Voce del popolo dostupni putem ovog linka

Video prilog TV NOVE